Acuvue Oasys with Transitions

448,- DKK / 6 stk.

 • Sfærisk (SPH)

  SPH er den faktiske styrke der retter langsynethed (plusstyrke) eller nærsynethed (minusstyrke).

  *Højre (SPH)

  *Venstre (SPH)


  B.K.

  Basekurve/Krumning

  *Højre (B.K.)

  *Venstre (B.K)


  Antal

  Basekurve/Krumning

  • DKK
  • DKK

Beskrivelse

Acuvue Oasys with Transitions er helt ny 14-dages-kontaktlinse der tilpasser sig forskellige lysstyrker.

Nu kan du hos Eyewoman købe Acuvue Oasys with TransitionsTM. En komplet nydesignet kontaktlinse fra en af de største kontaktlinsefremstillere, amerikanske Johnson & Johnson. Ved hjælp deres eget udviklede TransitionsTM Light Intelligent TechnologyTM vil linserne tilpasse sig automatisk til forskellige, skiftende og belastende lysforhold. Kontaktlinserne virker både indenfor og udenfor. Kontaktlinsen har også et blåt lys-filter, der kan give sikre dine øjne mod det mistænkt skadelige *), såkaldt blå lys fra monitorer og smartphones. Men du vil opleve en større komfort. Du vil ikke længere belaste din øjenmuskulatur så meget, da du ikke mere vil knibe øjnene så intensivt sammen, for at beskytte øjnene mod for stærkt lys. Spændingshovedpine og “træthed i øjnene” kan dermed nedbringes. Og naturligvis korrigerer Kontaktlinserne også dit syn, som bliver skarpt og klart.

Den lysskiftende teknologi sidder ikke på linsen som en overfladebehandling. Teknologien er indbygget i selve linsematerialet, på den måde er linsen meget sikker at bruge.

Acuvue Oasys with Transitions er en del af Acuvue Oasys-familien.

*) Der forskes stadig i spørgsmålet om blåt lys kan føre til højere risiko for øjensygdomme. Men bevist er at hvis man udsætter sig for blåt lys når det allerede er mørkt, så snyder man hjernen til at tro at det stadig er lyst. Derfor frarådes det at bruge smartphones og tablets lige før sengetid. Det fører til at man har større besvær med at falde i søvn. Med det indbyggede blå lys-filter forhindrer Acuvue Oasys with Transitions at hjernen “ser” det blå lys.

Yderligere information

linseproducent

Linsetype

Enkeltstyrke

Varighed

14-dageslinse

Sætpris pr. måned